Medarbetare

Melanie

Jag är salongens ”Lill-boss”. Jag har tillhört Tipp Topp sedan mitt första sommarjobb för 15år sedan. Jag gick frisörutbildning i Växjö och där efter blev jag VD på salongen.
Jag har mitt gesällbrev och många andra utbildningar i bagaget.
Jag är galen i alla olika slags klipp och färgtekniker. Med färgpenseln i handen trivs jag som allra bäst.

 melanie@tipptopp.se

Maria

Jag har jobbat som frisör i 25 år varav de senaste 17 åren på Tipp Topp. Jag kan inte tänka mej ett liv utan klipp o färg och Goa kollegor. Det bästa med mitt yrke är att få göra människor fina och den sociala kontakten man har med kunder. Min fritid spenderas i diverse innebandyhallar/fotbollsplaner med mina barn och man samt promenader med vår hund.

Jenny-Ann

Jag har jobbat på Tipp Topp sedan 1996. Det bästa med att vara frisör på Tipp Topp är alla spännande utmaningar man får. Det passar mig som är en positiv, glad och kreativ person.

Helen

Relativ glad av mig som kan se glädje & lycka i små saker. Får mycket energi av härliga människor.

Ann

Jag har jobbat i 28 härliga år som frisör på Tipp Topp.
Min drivkraft i jobbet är kvalitet, trend, personligt bemötande och service. Jag ger gärna tips om hur du på bästa sätt tar hand om ditt hår med hjälp av rätt produkter!

Eva-Lena

Med sax, kam och 33 års erfarenhet – klipper jag gärna till dig.

HANNA

Jag jobbar just nu mot mitt gesällbrev. På salongen tycker jag att det är extra roligt med färg/sling-behandlingar. På min fritid gillar jag att träna och umgås med familjen.

Ann-Marie

Jag har jobbat på Tipp Topp i 45 år och jag är fortfarande lika go och glad, då jag älskar det jag gör! I bagaget har jag mitt gesällbrev samt många andra utbildningar. Jag är en klippa på att permanenta och mycket mer.

Är du vår nästa medarbetare? Skicka en spontanansökan - melanie@tipptopp.se

Anna

Jag har jobbat på salongen sedan -04, ett år senare tog jag mitt gesällbrev! Jag har även en specialutbildning i färg, Redken Certified Haircolorist! Jag älskar utmaningar och är en riktig tävlingsmänniska!

Melinda

Jag tycker frisöryrket är spännande och utmanande i och med att det är serviceinriktat och att man får möta många nya människor. Extra roligt tycker jag det är med nya färg och slingtekniker.

 

Hos mig har du som kund 20% rabatt under min elevtid.

Pia

Jag har jobbat på Tipp Topp i 42 år, bästa stället man kan tänka sig. Jag är glad, trevlig och gillar att träffa både nya och befintliga kunder. Jag har gesällbrev och många andra utbildningar i bagaget.