Medarbetare

Melanie

Jag är salongens ”Lill-boss”. Jag har tillhört TippTopp sedan mitt första sommarjobb för 15år sedan. Jag gick frisörutbildning i Växjö och där efter blev jag VD på salongen.
Jag har mitt gesällbrev och många andra utbildningar i bagaget.
Jag är galen i alla olika slags klipp och färgtekniker. Med färgpenseln i handen trivs jag som allra bäst.

 melanie@tipptopp.se

Maria

Jag har jobbat som frisör i 25 år varav de senaste 17 åren på Tipptopp. Jag kan inte tänka mej ett liv utan klipp o färg och Goa kollegor. Det bästa med mitt yrke är att få göra människor fina och den sociala kontakten man har med kunder. Min fritid spenderas i diverse innebandyhallar/fotbollsplaner med mina barn och man samt promenader med vår hund.

Jenny-Ann

Jag har jobbat på Tipp Topp sedan 1996. Det bästa med att vara frisör på Tipp Topp är alla spännande utmaningar man får. Det passar mej som är en positiv, glad och kreativ person.

Helen

Relativ glad av mig som kan se glädje & lycka i små saker. Får mycket energi av härliga människor.

Ann

Jag har jobbat i 28 härliga år som frisör på Tipp Topp.
Min drivkraft i jobbet är kvalitet,trend, personligt bemötande och service. Jag ger gärna tips om hur du på bästa sätt tar hand om ditt hår med hjälp av rätt produkter!

Eva-Lena

Med sax, kam och 33 års erfarenhet – klipper jag gärna till dig.

Emma

Jag är en prisvinnande fransstylist med flera utbildningar i bagaget. Jag ger dig de vackra fransarna och brynen som du önskar dig under en avkopplande stund på salongen.

Ann-Marie

Jag har jobbat på TippTopp i 45 år och jag är fortfarande lika go och glad, då jag älskar de jag gör! I bagaget har jag mitt gesällbrev samt många andra utbildningar. Jag är en klippa på att permanenta och mycket mer.

Josefine

Jag jobbar som Tipp Topps hudterapeut vilket jag trivs utmärkt med. Hos mig får du en lugn stund och jag gör mitt allra bästa för att du ska bli nöjd. I 2 år utbildade jag mig till hudterapeut och har varit i yrket sedan 2002, har även vidareutbildat mig till hudhygienist.

Anna

Jag har jobbat på salongen sedan -04, ett år senare tog jag mitt gesällbrev! Har även en specialutbildning i färg, Redken Certified Haircolorist! Jag älskar utmaningar och är en riktig tävlingsmänniska!

Hanna

Jag jobbar mot mitt gesällbrev. På salongen tycker jag det extra roligt med färg/sling-behandlingar. På min fritid gillar jag att träna och umgås med familjen.

Teresa

jag är påväg mot att ta mitt gesällbrev. Det bästa med att vara frisör är att man får träffa så många olika människor varje dag. Det roligaste jag vet på salongen är att göra uppsättningar till bal och brud och på min fritid så umgås jag med vänner och tränar.

Melinda

Jag går tredje året på hantverksprogrammet. Jag tycker frisör yrket är spännande och utmanande i och med att det är serviceinriktat och att man får bemöta många nya människor. Extra roligt tycker jag det är med nya färg och slingtekniker.

Pia

Jag har jobbat på Tipp Topp i 42 år, bästa stället man kan tänka sig. Jag är glad, trevlig och gillar att träffa både nya och befintliga kunder. Jag har gesällbrev och många andra utbildningar i bagaget.